reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Pendik’te Gece Denize Giren Şahıs Boğularak Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Pendik’te Gece Denize Giren Şahıs Boğularak Hayatını Kaybetti

Pendik Kaynarca Sahil Bulvarı’nda gece saatlerinde denize giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine polis, ambulans ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Şahsın cansız bedeni bulundu.

 

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Pendik Kaynarca Sahil Bulvarı üzerindeki sahil parkında meydana geldi. İddiaya göre, sahil parkından denize giren bir kişi kısa bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, ambulans, sahil güvenlik ekipleri ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Arama kurtarma ekipleri denizde kaybolan vatandaşı bulabilmek için çalışma başlattı. Bir süre sonra şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Şahsın cenazesi morga kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

reklam

YORUM YAP