
Çorumlular Pendik’te Memleket Günleri’nde Buluştu
Pendik Millet Bahçesi, Çorumluların bir araya geldiği renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kültürel değerlerin paylaşıldığı ve hemşehrilik bağlarının güçlendiği gece, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu anlara sahne oldu.

Pendik Belediyesi’nin katkılarıyla ve PENDEF Başkanı Murat Çevik’in girişimiyle hayata geçirilen Memleket Günleri etkinlikleri, bu kez Çorumluları bir araya getirdi.

Pendik Çorumlular Derneği Başkanı Ercan Göbel ve yönetimi tarafından organize edilen programa, Pendik’te yaşayan çok sayıda Çorumlu büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğe;
AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı,
Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Tüzek,
Önceki dönem Üsküdar Belediye Başkanı Esat Kabaklı,
MHP Pendik İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları,
MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Alibaş,
CHP Belediye Başkan Adayı Av. Tuncer Özyavuz,
CHP Meclis Üyeleri,

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu,
DEVA Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz,
muhtarlar, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ayrıca Tuzla Devlet Hastanesi Palyatif Bölüm Başkanı Dr. Mehmet Metin,

Ayvansaray Hastanesi Estetik Doktoru İnanç Özel,
Bostancı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap,
ve Tuğra Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Özcan da geceye katılarak Çorumlularla buluştu.

Renkli Görüntüler, Yöresel Lezzetler ve Sıcak Misafirperverlik
Etkinlikte konuşmaların ardından yöresel ürün tanıtımları, kültürel gösteriler ve müzik dinletileri gerçekleştirildi.

Pendik Çorumlular Derneği Başkanı Ercan Göbel ve yönetimi, misafirlere Çorum leblebisi, yöresel tatlılar, Çorumspor forması ve anahtarlıklar hediye ederek konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede sahne alan Ahmet Denizer, Ali Gürsoy, Dilara ve Bostancı Halk Oyunları Ekibi, türkü ve oyun havalarıyla geceye renk kattı. Davul-zurna eşliğinde doyasıya eğlenen katılımcılar, etkinliğin geç saatlerine kadar süren coşkusuna ortak oldu.

Birlik ve Dayanışma Mesajları
Programda konuşan AK Parti Milletvekili Yusuf Ahlatcı ve Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Tüzek, Çorum’un çalışkan insanlarını ve kültürel zenginliğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini ifade ettiler.

Gece, Çorumlular Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Katılımcıların memnuniyetle ayrıldığı Çorum Günleri, Pendik’te örnek bir hemşehrilik buluşması olarak hafızalara kazındı.




