Yıkılmadık Ayaktayız « Gerçek Bakış Gazetesi

SON DAKİKA

Yıkılmadık Ayaktayız

Bu haber 13 Mayıs 2021 - 20:23 'de eklendi ve 567 views kez görüntülendi.

Ligin ilk yarısında zor günler yaşayan Pendikspor, radikal uygulamalar sonucunda ikinci yarı gerçek kimliğini ortaya koyarak çıkış yaptı

2020 – 2021 sezonunun ilk yarısında umduğunu bulamayan ve üst üste aldığı mağlubiyetler sonucu zor günler yaşayan Pendikspor, Başkan Mustafa Şahinyılmaz ve yönetimin aldığı radikal kararlarla 2. yarıya muhteşem bir başlangıç yaptı.

İlk yarıda iki kez teknik direktör değişikliğine giden Pendikspor, takımın başına Şaban Yıldırım’ın getirtilmesi ve yeni futbolcu transferlerinden sonra kendini buldu. Bu değişikliklerin ardından ilk yarının son 3 haftası dahil olmak üzere önemli bir galibiyet serisi yakalayan kırmızı beyaz ekibimiz alt sıralardan kurtulup ligin güçlü takımları arasında yerini aldı.

Playoff mücadelesi vermeye başlayan ekibimiz, şansızlıklar neticesinde bu amacına erişemese de spor kamuoyumuzun takdirini kazanmayı başardı.

Son hafta küme düşme tehlikesi olan ve mutlak 3 puana ihtiyacı olan Elazığ Spor ile karşılaşan ekibimiz bu maçtan 2 – 2 berabere ayrılarak, herhangi bir şaibenin de önüne geçmiş bulundu. Pendikspor ligin son maçını Bayburtspor deplasmanında 2-2 berabere kalarak sezonu kapattı.

Kulüp Başkanı Mustafa Şahinyılmaz; ” Bu yıl çeşitli şansızlıklardan dolayı istediğimiz neticeyi alamadık. Ama zor günlerden sıyrılmayı başararak Pendikspor’un potansiyelini de göstermiş olduk. Biz Türkiye’nin en seçkin kulüplerinden biriyiz. Bu cümleyi sadece futbol takımı olarak değil, tüm kulüp yönetimi ve ona sahip çıkan ilçe yöneticilerini, taraftarlarımızı ve kamuoyumuzu kastederek kurdum. Önümüzdeki sezon çok daha iddialı bir ekip olarak ses getireceğimize inancımız tamdır. Kulübümüze destek veren başta Belediye Başkanımız Ahmet Cin olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.