Metin Yazıcı’dan Eşine Son Bakış! « Gerçek Bakış Gazetesi

SON DAKİKA

Tuzla’nın Sokaklarına Bin 400 Ton Asfalt Serildi

GENEL, GÜNDEM, TUZLA, YEREL HABERLER

Metin Yazıcı’dan Eşine Son Bakış!

Bu haber 25 Haziran 2021 - 20:52 'de eklendi ve 1.821 views kez görüntülendi.

Önceki gün vefat eden Pendik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcı’nın eşi Dilek Yazıcı bugün dualarla sonsuzluğa uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta tatilde bulunduğu Marmaris’te beyin kanaması geçirmesinin ardından kaldırıldığı hastanede beyin ameliyatı yapılan daha sonra yoğun bakımda tedavisine devam edilen ancak gelişen komplikasyon sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve ardından kalbi durarak vefat eden Pendik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcının eşi Tuğba Dilek Yazıcı 47 Yaşın dadı.25/06/Cuma Günü Pendik Merkez Çarşı camisinde kılınan Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Sultanbeyli Osmangazi Mezarlığına defnedildi.

Hastanede başından bir an olsun ayrılmayan eşi Metin Yazıcı ile oğlu Mert Yazıcı İrfan Yazıcı Metin Yazıcının yeğenleri cenazedeki yorgun halleri gözlerden kaçmadı.

Cenazeye aile efradı dışında çok sayıda vatandaş iştirak ederken, İş ve Siyaset dünyasından tanınmış birçok isim de yer aldı.

AK Parti Milletvekili Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin, Pendik CHP İlçe Başkanı Doğan Çakmak, Pendik MHP İlçe Başkanı Yalçın Çolak, İYİ Parti Başkanı Süleyman Turan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Şahin, CHP İl Meclis Üyesi Tarık Balyalı, AK Parti İl Meclis Üyesi Furkan Topaloğlu, Türk Ocakları Pendik Şube Başkanı Ahmet Kara, Ülkü Ocakları Pendik İlçe Başkanı Metehan Yurtbaşi, Pesiad Başkanı Kadir Bayram, ve Yönetimi, Bosna Hersek Kocaeli Fahri Konsolosu ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi SEDEF Vakfı Başkanı Hasan Topaloğlu, AK Parti eski ilçe Başkanı Rüstem Kabil Eski MHP  İlçe Başkanı Yüksel Cebe, Saadet Partisi Başkan Yardımcısı İsmail Akçan, AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, , Pendik Kızılay Başkanı Nurettin Beşinci, Pendik Spor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz, ve Yönetimi, Eski Pendik Spor Başkanı Sami Bayram, Pendik Devlet Hastaneni Başhekimi Dr Salih Çalık, Kaynarca ve havalisi esnaf sanatkarlar ve kredi kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, Pendik Esnaf Odası Adına Başkan yardımcısı Ethem Aksoy, Eski siyasetçi iş adamı Mehmet Salih Usta ve çok sayıda İş Adamları, muhtarlar esnaflar yakın arkadaşları ve komşuları gibi isimlerin dışında çok sayıda gazeteci de Yazıcı ailesini yanız bırakmadı.

Gerçek Bakış Gazetesi olarak; Merhume Dilek Yazıcı ya Allah’tan rahmet, Başta Metin Yazıcı Olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.