HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNDEN DEPREM ÇADIRI VE UYKU TULUMU DESTEĞİ « Gerçek Bakış Gazetesi

SON DAKİKA

HALK EGİTİM’DEN ‘SANATIN ARMONİSİ’ RESİM SERGİSİ PENDİK’TE AÇILDI

GENEL, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, PENDİK, YEREL HABERLER

HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNDEN DEPREM ÇADIRI VE UYKU TULUMU DESTEĞİ

Bu haber 23 Şubat 2023 - 9:13 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası deprem bölgesine destek faaliyetleri aralıksız olarak devam etmektedir. Kaymakamlık, Belediye birimleri, Kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve gönüllü vatandaşların çalışmaları ile Türkiye adeta tek yürek oldu. Bu kapsamda Bakanlığın talimatlarıyla il genelindeki Halk Eğitimi Merkezleri tarafından uyku tulumu, çadır polar vb dikimine başlanmış olup, ilk etapta deprem bölgesine ulaştırılmak üzere dikilen uyku tulumları İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile bölgeye ulaştırıldı.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Metin ÇANGIR ”Bu çalışmaların bir parçası olarak gönüllü öğretmenlerimiz tarafından özel kumaştan uyku tulumu dikimine başlandığını ve dikilen uyku tulumlarının bölgeye gönderileceği bilgisini paylaştı.

Bu vesileyle deprem sonrası yardım çalışmalarında özveri ve gayretle emeği bulunan eğitim camiamıza bir kez daha teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.