reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

PEAK Batı Karadeniz’e hareket etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
PEAK Batı Karadeniz’e hareket etti

Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri (PEAK) Batı Karadeniz’de etkili olan yağış sebebiyle oluşan afetin yaşandığı bölgeye hareket etti.

Pendik AKOM’dan öğle saatlerinde hareket eden PEAK ekipleri sel taşkınlarının yaşandığı Batı Karadeniz bölgesinedoğru yola çıktı. Tam donanımlı teçhizatlarla dolu araçlar ve iş makineleriyle yola çıkan ekipler, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesiyle görev yapacak. Ekipler, şiddetli yağış sonrası olumsuzlukların yaşandığı bölgelerde arama kurtarma faaliyetlerinde bulunacak; ayrıca su ve gıda gibi vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayacak.

Daha önce de Kastamonu’da görev yapmışlardı

PEAK geçtiğimiz yıl da Kastamonu’nda yaşanansel felaketinde sel mağdurlarına destek olmuş, AFAD koordinesiyle arama kurtarma ve lojistik faaliyetleri gerçekleştirmişti. Bölgedeki vatandaşları selden kurtarırken aynı zamanda erzak yardımında bulunmuştu.

????????????????????????????????????
SELİN VURDUĞU BOZKUR’TA VATANDAŞLAR HELİKOPTERLE TAHLİYE EDİLDİ
reklam

YORUM YAP