Şampiyonun Acı Günü « Gerçek Bakış Gazetesi

SON DAKİKA

Engellerin Engel Olmadığı Futbol Maçı Tuzla’da Oynandı

GENEL, GÜNDEM, SPOR, TUZLA, YEREL HABERLER

Şampiyonun Acı Günü

Bu haber 17 Mart 2023 - 22:18 'de eklendi ve 145 views kez görüntülendi.

Avrupa ve dünya şampiyonu olan eskiden Pendik belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan Durmuş karakuş abisinin ölüm haberini alınca yıkıldı.

Merhum Yılmaz karakuş yakalandığı amansız hastalıktan dolayı taburcu edildi hastaneden 2 gün sonra hayata gözlerini yumdu. Cenazesi 18 Mart cumartesi günü öğlen namazında Aydınlı Cem evinde öğlen kılınacak namazın ardından Aydınlı aile kabristanına defnedilecek.

Biz de Gerçek Bakış Gazetesi olarak merhum Yılmaz karakuş’a Allah’tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.