reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

VATANDAŞIN AHMET ABİ’Sİ OLDU

Yayınlanma Tarihi : Google News
VATANDAŞIN AHMET ABİ’Sİ OLDU

Başkan Cin, vatandaşlarla kurduğu ilişkilerde; makam, yetki ve güç sahibi bir politikacı edası değil; arkadaş sıcaklığı sergiliyor

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, yaklaşık iki yıldır görev başında. Başkan Cin’in bu süreç içerisinde ön plana çıkan en belirgin özelliği, gerçekleştirilen hizmetlerin ötesinde, mütevazı kişiliği oldu. Hemen her gün, her kesimden ve her görüşten insanla temas içerisinde bulunan Başkan Cin, bu görüşmelerinde; makam, yetki ve güç sahibi bir politikacı edasıyla değil; samimi, alçakgönüllü ve çözüm odaklı bir anlayış ile hareket etti.

Pandemi döneminde de, ‘Asla yalnız değilsiniz’ söylemini sahaya yansıtmayı başaran ve özellikle dezavantajlı kesimin ihtiyaçlarının karşılanmasında aktif rol üstlenen Başkan Cin, bu nitelikleri ile de; başkanlık koltuğunu belediye makamından, vatandaşın kalbine taşıdı.

Şimdilerde birçok kimse ona ‘Başkanım’ diye değil, ‘Ahmet Abi’ diye hitap ediyor…

reklam

YORUM YAP