

Süper Lig 3. Hafta müsabakasında Pendikspor, deplasmanda Kasımpaşa Spor Kulübü ile karşılaştı. İlk yarısı Pendikspor’un tek gollü üstünlüğüyle sona eren müsabakada, maçın skorunu belirleyen beraberlik golü 81. dakikada geldi. Bu sonuçla ligin üçüncü haftasında da galibiyetle tanışamayan Pendikspor, puanını 2’ye yükseltirken, puan cetvelinde 16. sırada yer aldı.
Trendyol Süper Lig 3. Hafta müsabakasında Pendikspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. İlk yarısı Pendikspor’un tek gollü üstünlüğüyle sona eren müsabakada, maçın skorunu belirleyen beraberlik golü 81. dakikada geldi ve 1-1 eşitlikle tamamlanın karşılaşmadan taraflar 1’er puana razı olarak ayrılmak zorunda kaldılar.
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in de protokol tribünden destek verdiği Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan müsabakada, Pendikspor, siyah forma ile mücadele etti. Pendikspor Taraftar Grubu Magnifico da deplasman tribününde yerini alarak takımına 90 dakika boyunca destek verdi.
Maçtan dakikalar…
Taraftarının da büyük desteğiyle başlama vuruşunu yapan konuk ekip Pendikspor, ilk 15 dakikalık kısımda maça ağırlığını koyan taraftı. Serkan Asan sağ kanatta yaptığı top kayıplarıyla Pendikspor’un pek çok atağının başarısızlıkla sonuçlanmasına sebep oldu.
21. dakikada topsuz alanda kendisini yere bırakan Pendiksporlu Emeka Eze, arka adalesini tuttu.
22. dakikada Emeka Eze yerini zorunlu bir değişiklikle Görkem Bitin’e bıraktı.
23. dakikada Pendikspor kendi adına maçtaki ilk köşe vuruşunu kullandı.
25. dakikada maçtaki ilk şutunu Rogerio Thuram ile bulan Pendikspor, bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştırdı.
Maçın ilk yarım saatlik diliminin ardından, sıkı markaj yaparak Pendikspor’u zor durumda bırakmaya çalışan Kasımpaşa, misafir takımı hata yapmaya zorladı.
32. dakikada Kasımpaşa futbolcusu H. Hajradinović sarı kart gördü.
Pendikspor maçtaki ilk tehlikeli pozisyonunu 39. dakikada Görkem Bitin’in kafa vuruşuyla yaşadı. Kasımpaşa Kalecisi Gianniotis gole izin vermedi.
45+2’de Kasımpaşa futbolcusu Aytaç Kara yaptığı faul sonucu sarı kart gördü.
İlk yarının uzatma dakikalarında maçın orta hakemi Yaşar Kemal Uğurlu VAR incelemesinin ardından Pendikspor’un lehine penaltı kararı verdi.
45+7’de penaltı vuruşunu kullanan Pendikspor futbolcusu Oscar Romero Pendikspor’un golünü atan isim oldu 0-1.
İlk yarı Pendikspor’un tek gollü üstünlüğüyle sona erdi.